Horsens lægger afstand i 1. division

AC Horsens hentede tre point ude mod Vendsyssel FF, og Horsens ligger lunt i jagten på oprykning

AC Horsens virker fokuseret på at sikre en oprykning til Alka Superligaen i denne sæson.

Onsdag gæstede klubben Vendsyssel FF, og det møde slap gæsterne bedst fra.

Lyngby er godt på vej mod Superligaen efter endnu en sejr. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 1. division Lyngby fortsætter flot Superliga-kurs

Horsens vandt kampen 3-0, og dermed nåede klubben op på 50 point på andenpladsen efter Lyngby, der topper med tre point mere.

Silkeborg indtager med 45 point den vigtige tredjeplads, der også giver oprykning efter denne sæson, og her er Silkeborg i en tæt kamp med primært Vejle Boldklub, som ligger nummer fire med 43 point.

Vejle-spillerne blev dukket mod Helsingør. (Arkivfoto: Tobias Nicolai) 1. division Vejles superligadrøm lider et knæk mod Helsingør

Vendsyssel FF er derimod havnet i en negativ stime, og aftenens nederlag hjemme til Horsens var klubbens tredje nederlag i træk i 1. division.

Det placerer Vendsyssel hele syv point efter Silkeborg på tredjepladsen, efter at alle hold i rækken har spillet 26 kampe.

Lasse Kryger og Mathias Nielsen sørgede for 2-0 til Horsens før pausen, og der var blot spillet et enkelt minut af anden halvleg da islandske Kjartan Finnbogason lukkede opgøret med sin scoring til 3-0.

Den rutinerede Vendsyssel-træner risikerer en fyreseddel efter den dårlige forårsstart. Foto: Ernst van Norde 1. division Superliga-panik i Nordjylland: Ove C på vippen

0 kommentarer
Vis kommentarer