Jonas Kamper stopper karrieren

Jonas Kamper har spillet sine sidste minutter som professionel fodboldspiller. Det oplyser han til Viborg FF's hjemmeside

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

En æra er slut. Efter at have været professionel fodboldspiller i mere end et årti er det blevet tid for Jonas Kamper til at lægge støvlerne på hylden.

Den besked har Kamper meddelt sin nu forhenværende klub, Viborg FF, der i sidste spillerunde i overtiden smed en mulig playoffkamp væk ved at spille uafgjort mod Brabrand.

- Drømmen var at slutte med en oprykning, men sådan gik det desværre ikke. Beslutningen blev truffet for et par uger siden, men jeg har valgt at holde det for mig selv indtil sæsonen var ovre. Jeg er stadig fit og kunne have spillet videre, men har fået nogle spændende muligheder, som jeg har valgt at forfølge.

- Jeg er utrolig stolt af min karriere og alt hvad jeg har opnået gennem de seneste 18 år. Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kunne slutte med at rykke op med Viborg, men sådan er fodbold. Jeg vil sige tak til alle her i klubben, og til alle andre, jeg har mødt på min vej, og ikke mindst opbakningen fra min dejlige familie, der har været bag mig og støttet mig i hele min karriere, siger Jonas Kamper til klubbens hjemmeside.

Jonas Kamper startede karrieren i Brøndby IF tilbage i 2002 efterfulgt af et udlandsophold i Arminia Bielefeld. I 2010 vendte han hjem til Randers FC, inden han for tre år siden skiftede til Viborg FF.

Jonas Kamper nåede at spille 266 kampe i Superligaen.

4 kommentarer
Vis kommentarer