Annonce:
Annonce:

Kasseret i FCK: Nu samler de ham op i Jylland

Viborg har hentet Nicklas Røjkjær hos FC København

Foto: VFF.dk
Foto: VFF.dk
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

FC København har ønsket at komme af med Nicklas Røjkjær, og i de seneste uger har teenageren trænet med hos Viborg, som nu har købt midtbanespilleren hos de danske mestre.

- Røjkjær er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, som har et stort potentiale, vi skal have forløst her i Viborg. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi er overbeviste om, at han her i vores miljø kan tage de næste skridt i karrieren. Han er teknisk dygtig, god i det offensive spi,l og så kan han dække flere positioner, så vi glæder os selvfølgelig til at se ham, fortæller Viborgs sportschef, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

- Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig. Jeg har brug for førsteholdsfodbold, og jeg kommer til en klub med ambitioner om Superligaen, så det passer mig rigtig godt. Jeg har været her i et stykke tid, og nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang, fortæller Røjkjær til Viborgs hjemmeside.

Røjkjær, der nåede at spille to førsteholdskampe for FC København, har trænet med hos Viborg i de seneste uger, og fremover kommer han også til at arbejde mere sammen med Steffen Højer, som han kender fra en fælles fortid i Silkeborg.

- Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen, siger den unge kantspiller.

Røjkjær, som også har en fortid hos Silkeborg, er blevet udstyret med en toårig kontrakt hos Viborg, og nu skal han være med til at forsøge at spille Viborg op i Superligaen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: