Lyngby fortsætter oprustning: Henter Daniel Jensen

Daniel Jensen har skrevet en etårig kontrakt med Lyngby i 1. division - han har senest spillet for Sønderjyske

Daniel Jensen fortsætter karrieren i Lyngby. (Foto: Thomas Sjørup)
Daniel Jensen fortsætter karrieren i Lyngby. (Foto: Thomas Sjørup)

Oprykningskandidaterne fra Lyngby fortsætter oprustningen frem mod sæsonstarten i 1. division.

Mandag har klubben indgået en etårig aftale med den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen, der de seneste to sæsoner har spillet for Sønderjyske i Alka Superligaen. Det oplyser Lyngby på klubbens hjemmeside.

Det er anden gang inden for få dage, at Lyngby opruster med en ekslandsholdsspiller. I sidste uge var det med venstrebacken Michael Lumb.

Tilgangen af Daniel Jensen glæder også cheftræner David Nielsen, som håber på at få stor gavn af spillerens rutine fra blandt andet 52 A-landskampe og ophold i klubber som FCK og Werder Bremen.

- Vi har med tilgangen af Daniel fået en spiller, som har oplevet det hele. Han har masser af rutine, han kender den udfordring, vi står overfor, og han deler ønsket om at se Lyngby Boldklub i Superligaen.

- Og vigtigst af alt, så har han stadig masser af sult og lyst til at spille fodbold. Han er ligeledes garant for de værdier, vi ønsker at identificere os med, og derfor er vi glade for at byde Daniel velkommen til Lyngby, siger David Nielsen.

Lyngby åbner sæsonen med en hjemmekamp mod HB Køge torsdag aften. Det er den første kamp af alle i landets næstbedste række, hvor der grundet strukturændringer er tre oprykningspladser til Superligaen på spil i den forestående sæson.

4 kommentarer
Vis kommentarer