Lyngby henter oprykningsekspert

Thomas Guldborg Christensen vil have endnu en oprykning på sit cv. De kommende to år skal han spille i Lyngby

David Nielsen har sikret sig ny forsvarsspiller (Foto: Linda Johansen)
David Nielsen har sikret sig ny forsvarsspiller (Foto: Linda Johansen)

Lyngby Boldklub satser benhårdt på at rykke op i Alka Superligaen i denne sæson, og i kampen for at fuldføre den mission har klubben nu oprustet i defensiven.

Den 31-årige centrale forsvarsspiller Thomas Guldborg Christensen har indgået en toårig kontrakt med Lyngby. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Tilgangen af forsvarsspilleren, der går under kælenavnet "TC", glæder cheftræner David Nielsen.

- "TC" kommer med mange af de ting og værdier, som vi gerne vil stå for. Ud over at være en dygtig spiller er han en vinder, han er meget ambitiøs, og så er han sulten og brænder for projektet.

- Han bringer noget lederskab og yderligere rutine, og jeg betragter ham som en stærk tilføjelse til vores forsvarskæde, siger cheftræneren.

Se også: David Nielsen om nederlag: Du bliver behandlet som en spedalsk

Thomas Guldborg Christensen har senest spillet for islandske Valur i et par måneder.

Inden det var han to og et halvt år i svenske Hammarby, som han blandt andet var med til at rykke op i Allsvenskan. Han har også rykket op i Superligaen med Herfølge og HB Køge.

Nu satser forsvarsspilleren på at få andel i endnu en oprykning.

- Det vigtigste for mig er, at jeg her bliver en del af et meget ambitiøst og spændende projekt. Lyngby Boldklub er en klub, som virkelig har tænkt sig at gøre noget ved ambitionerne i stedet for bare at tale om dem, og det tiltaler mig.

- Så jeg glæder mig ekstremt meget til at blive en del af holdet og være med til at sikre Superliga-oprykningen til foråret, siger forsvarsspilleren.

Lyngby fører 1. division, men klubben kan søndag blive overhalet af Fredericia og Vendsyssel, som begge har spillet en kamp færre end Lyngby. De tre bedste hold i 1. division rykker op i Superligaen.

Mogens Krogh har fortid i Brøndby - nu håber Næstved-træneren at trække de blågule i næste runde (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 26. aug. 2015 - kl. 19:35 Sensationshold sparede fire spillere: Giv os Brøndby!

0 kommentarer
Vis kommentarer