Målmager vender retur til Danmark

Viborg FF henter den tidligere Superliga-angriber Serge Deblé tilbage til klubben

Arkivfoto: Ernst van Norde
Arkivfoto: Ernst van Norde

Serge Deblé er tilbage i dansk fodbold. Den ivorianske angriber skifter tilbage til Viborg FF på en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

Det oplyser Viborg FF.

Den 31-årige angriber har senest været på kontrakt i kinesiske klubber, men har på det seneste stået uden kontrakt, og Viborg FF har set en unik mulighed i at hente ham hjem. Sådan lyder det fra sportschefen.

- Jeg taler nok på vegne af mange mennesker i Viborg, når jeg siger, at vi er meget glade for at have Serge Deblé tilbage i klubben.

- Det lå ikke umiddelbart i kortene, at han skulle retur til Viborg, men der opstod en unik mulighed, som vi har valgt at gribe.

- Vi får en kampafgørende spiller, der virkelig vil Viborg, og forhåbentlig kan han blive vores joker i de tætte kampe, der venter i foråret. Han kan dække alle tre positioner i angrebet, han er hurtig og driblestærk med et rigtig godt offensivt flair, og så har han tidligere vist, at han kan være en afgørende faktor i en oprykning.

- Med tilgangen af Deblé har vi både en meget stærk og meget bred offensiv, der giver os mange forskellige muligheder.

-Vi har flere forskellige typer til at dække de tre angrebspositioner, så det gør os fleksible både fra kamp til kamp, men også i de enkelte kampe, siger sportschef Jesper Fredberg.

Tidligere har Serge Deblé optrådt i tre sæsoner for netop Viborg FF mellem 2014 og 2017 med 85 kampe, 27 scoringer og 15 oplæg til følge.

Superligakampen mellem Lyngby og Brøndby bliver spillet for tomme tribuner, men fans af begge klubber har købt fiktive billetter til opgøret. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Brøndby '2800 tak!' Brøndby-fans i uventet opbakning

 

Superligaen Ekspertens råd: Det attraktive teenage-sats

7 kommentarer
Vis kommentarer