Midt i festen: Chokeret profil vraget

Mikkel Vendelbo er færdig i Silkeborg IF, der ikke ønsker at beholde ham. Det skuffer den rutinerede midtbanemand

Mikkel Vendelbo (tv.) er skuffet over klubbens beslutning. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Mikkel Vendelbo (tv.) er skuffet over klubbens beslutning. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mikkel Vendelbo var lørdag med til at fejre oprykning til Superligaen med holdkammeraterne i Silkeborg IF, men hvad han ikke vidste på det tidspunkt, var, at han ikke får mulighed for at tage turen med op i landets bedste række.

Den 31-årige midtbanespiller startede inde mod Nykøbing FC i lørdags, og han har været på banen i 24 ligakampe i indeværende sæson, men Silkeborg IF har besluttet, at Vendelbo ikke skal være en del af fremtidens SIF - derfor får han ikke forlænget den aftale, der udløber 30. juni.

Det kommer som et chok for den rutinerede midtbanemand, der ikke fik afskedsblomster i forbindelse med sidste hjemmekamp.

- Jeg er meget skuffet - også over at det bliver gjort på denne måde. De kunne bare have sagt tak for nu, og så var det det. Men nu har jeg gået i de seneste 14 dage og ventet på denne samtale, og når jeg ikke fik blomster, tænkte jeg som sagt, at vi nok skulle finde ud af noget. Men der var ingen mulighed for det. De afviste det blankt, siger Vendelbo til Midtjyllands Avis.

Mikkel Vendelbo fortæller til lokalavisen, at det ikke er længe siden, han nåede til enighed med SIF om en kontrakt for det kommende halvandet år, men det er altså ikke længere aktuelt - han passer ikke til trupsammensætningen, var beskeden var Silkeborg IF ifølge Vendelbo.

31-årige Vendelbo har været i Silkeborg IF siden 2015.

Se også: Masseflugt: Fem danskere skifter hold
Se også: Træner færdig i storklub: - Jeg var nødt til det
Se også: Forklarer klubskifte: Derfor må Brøndby vente

9 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere