Annonce:
Annonce:

Ny kaos-bombe: Læge stopper i protest

En læge har valgt at sige sit job op i Esbjerg fB på grund af kontroverser med cheftræner Peter Hyballa

Tidligere på ugen afviste Peter Hyballa at have slået sine spillere og fortalte, at spillernes utilfredshed 'kom som et chok'.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Modvinden mod Esbjerg fB's nye cheftræner, Peter Hyballa, fortsætter.

Læs Peter Hyballas svar på beskyldningerne fremsat imod ham her.

Ekstra Bladet erfarer fredag, at et medlem af Esbjergs lægestab har valgt at forlade sit job i 1. divisionsklubben.

Det sker som en direkte konsekvens af samarbejdsvanskeligheder med den tyske cheftræner.

Spillerforeningen, der i forvejen er dybt involveret i sagerne i EfB, bekræfter over for Ekstra Bladet, at en læge har sagt op i Esbjerg.

- I forlængelse af de episoder og sager vi hidtil har peget på overfor klubben, kan jeg oplyse, at én af de tilknyttede læger i EfB har opsagt sit samarbejde med klubben, siger direktør i spillerforeningen direktør Michael Sahl Hansen og uddyber.

Annonce:

- Årsagen skal findes i, at Peter Hyballa ved første møde med den pågældende læge i en dialog omkring en spiller udviser en adfærd og opførsel overfor lægen, som, i lægens øjne, er helt uacceptabel.

- Adfærden gengives som negligerende og afvisende. Desuden udtrykker Hyballa sig uforstående overfor de lægelige vurderinger, ligesom han også har en arrogant og respektløs fremtoning, siger Michael Sahl Hansen, der taler den pågældende læges sag.

Læs meget mere om forholdene i Esbjerg her (PLUS+)

Peter Hyballa har tidligere forklaret til Ekstra Bladet, at det er kulturforskelle, der har skabt balladen omkring hans person. Foto: Ernst van Norde
Peter Hyballa har tidligere forklaret til Ekstra Bladet, at det er kulturforskelle, der har skabt balladen omkring hans person. Foto: Ernst van Norde
 

Ifølge Spillerforeningen viser den nye sag med al tydelig, at der ikke kun er tale om, at det er enkelte spillere i truppen, der er dybt utilfredse med Peter Hyballas metoder.

Det er også stabsmedlemmer, der står frem - og altså nu tager konsekvenserne.

- Det er vigtigt at fremhæve, at den nu forhenværende læge i EfB tidligere har haft et velfungerende og gensidigt respektfuldt samarbejde med tidligere trænere og stab. På trods af det konkluderer Peter Hyballa på første fælles arbejdsdag, at den pågældende læge er dybt uprofessionel.

Annonce:

- Den pågældende læge har overfor Spillerforeningen udtrykt, at det er bekymrende, at Peter Hyballa tilsidesætter den lægelige vurdering og faglighed på trods af et velinformeret grundlag.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Esbjerg fB, der ikke ønsker at kommentere lægens stop i klubben, da man betragter det som en intern personalesag.

Så sent som torsdag meldte Esbjerg, at de starter en intern undersøgelse af, hvad der er sket i klubben efter trænerskiftet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: