Ny Superliga-profil forlader klubben - fortsætter han her?

Rasmus Minor Petersen har besluttet sig for at rykke teltpælene op og flytte væk fra FC Helsingør

For bare knap to uger siden var Rasmus Minor Petersen med til at sikre FC Helsingør en sensationel oprykning til Superligaen.

Herefter kom det frem, at Minor faktisk skal giftes samme dag som første spillerunde, men nu er det sikkert, at han i hvert fald ikke skal i aktion for FC Helsingør den dag.

Man er nemlig ikke kunnet blive enige om en ny kontrakt, og det betyder altså et farvel til den fælles vej.

- Det er med meget stor ærgrelse, at vi siger farvel til Minor, som er et stort tab for klubben. Minor har såvel på som uden for banen været en fantastisk spiller og har været en god ambassadør for FC Helsingør, siger direktør Janus Kyhl til klubbens hjemmeside.

- Nu lykkedes det desværre ikke at blive enige om en kontrakt, og jeg har den største forståelse for, at Rasmus har valgt at søge nye græsgange. Vi må som klub erkende, at vi ikke har de økonomiske muskler, som andre klubber har, og som jeg tidligere har udtalt, så vægter vi økonomisk ansvarlighed frem for alt, forklarer direktøren.

Problematikken med brylluppet og første spilledag i Superligaen er dog næppe helt løst endnu, for på rygtebasis skal Rasmus Minor Petersen fortsætte karrieren i Hobro IK, den anden oprykkerklub.

Superligaen starter om bare en måned - og kampprogrammet er allerede på plads. Læs med her og se, hvordan din klub begynder

Også en anden profil har forladt Helsingør
Vito Hammershøy-Mistrati var en af de helt store profiler og et vigtigt aktiv i at sikre FC Helsingør oprykning til Superligaen, men han kommer ikke til at tørne ud i landets bedste række for holdet.

Han har nemlig som bekendt valgt ikke at forlænge sin aftale, der udløb her i sommer, og skifter i stedet til Hobro IK, men det kommer ikke bag på FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl.

- Ja, det er utroligt ærgerligt, at vi ikke er lykkedes med at forlænge aftalen med Vito, men jeg har hele tiden fornemmet, at vi ikke har været hans førsteprioritet, så det kommer ikke som den store overraskelse, siger Kyhl til holdets hjemmeside.

62648635.jpg 

- Vi har været glade for at have Vito i klubben, og han vil helt sikkert være savnet, når den nye sæson går i gang. Samtidig vil jeg gerne takke ham for hans tid her og ønske ham alt det bedste i fremtiden, afslutter han.

Vito Hammershøy-Mistrati kom til FC Helsingør for halvandet år siden og nåede at spille 50 kampe.

FC Helsingør er kommet i modvind efter oprykningen. Deres cheftræner er blevet meldt til politiet. Du kan læse hvorfor her

Og så er den nordsjællandske klub på INGEN måde klar til Superligaen - se alle de krav, de mangler at leve op til her

TV: Se de fantastiske scener fra omklædningsrummet, da FC Helsingør havde sikret sig oprykningen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter