Oprykker tævede HB Køge - FCV i ny fiasko

HB Køge tabte med hele 0-4 i egen hule til FC Helsingør, mens FC Vestsjælland hænger fast på sidstepladsen efter nederlag til AC Horsens

HB Køge tabte hele 0-4 på hjemmebane til FC Helsingør. Her ses de blåsorte i kamp mod Lyngby på Herfølge stadion (Foto: Anthon Unger)
HB Køge tabte hele 0-4 på hjemmebane til FC Helsingør. Her ses de blåsorte i kamp mod Lyngby på Herfølge stadion (Foto: Anthon Unger)

HB Køge har på det seneste været solide på hjemmebane. De tre seneste optrædener har budt på sejr, men det blev der lavet alvorligt om på søndag eftermiddag. Her snittede oprykkerne fra FC Helsingør værterne i småskiver og sejrede med hele 0-4.

Lyngby snupper førsteplads med sejr over Næstved

Allerede fra start koksede det for HB Køge, der kampen igennem så skidt ud defensivt. Mikkel Knudstrup stod rigtigt placeret og bragede bolden i nettet, inden hjemmeholdet forsøgte at skubbe højere op. Det fik man ikke for alvor held til i en første halvleg, hvor Helsingør fik det sidste ord. Med sin træffer sikrede Philip Zinckernagel nemlig 0-2 ved pausen.

I anden halvleg satsede hjemmeholdet stort. Defensiven hang dog fortsat ikke sammen, og det blev værterne straffet for på ny. Anders Holst øgede til 0-3 med lidt under en halv time tilbage, inden Helsingør kunne juble over storsejr i slutfasen. Her var Andre Riel på pletten med otte minutter igen, og afgjorde affæren til 0-4.

Vejle besejrer Silkeborg og tager førstepladsen

I søndagens anden kamp skulle FC Vestsjælland jagte sæsonens første sejr ude mod formstærke AC Horsens. Holdet hænger dog fast på sidstepladsen efter at være nedlagt på ny, hvor Jeppe Mehl blev matchvinder med tyve minutter igen. Dermed må Alka Superliga-nedrykkerne atter sande, at det ikke er let at skifte landets bedste række ud med Bet25 Ligaen.