Overdrager til politiet: - Offer for alvorlig kriminalitet

Viborg har overdraget hele sagen om Bernio Verhagen til politiet

Hvad er op og ned i sagen om Bernio Verhagen? Få et kort overblik her. Redigering: Morten Parsner.

Eldin Jakupiović var klar til kamp med de fremmødte fotografer. Foto: Anton Unger Premier League Premier League-kaos: Tumult i Tivoli

Det lignede en spændende forstærkning, da Viborg tidligere på efteråret skrev kontrakt Bernio Verhagen.

Men skandalerne har nærmest klæbet til hollænderen lige siden.

Kæresten meldte ham for kidnapning og forklarede, at han holdt hende indespærret.

Det kom også frem, at han havde en falsk agent ansat, der skaffede ham kontrakter. Han udgav sig for at være fra den international anerkendte agentvirksomhed Stellar Group.

Og ligeledes løj han om klubber, som han påstod at have spillet for, men som aldrig har haft kendskab til ham.

Nu har Viborg taget konsekvensen og overdraget hele sagen omkring spilleren til politiet.

Det meddeler klubben søndag aften.

- Siden den første dag i forløbet har VFF modtaget forfalskede dokumenter, e-mails og opkald fra personer, der udgav sig for at være virkelige agenter i Stellar Group, skriver Viborg.

- Viborg FF er blevet offer for alvorlig kriminalitet, der omhandler både svindel, dokumentfalsk og identitetstyveri, og sagen har tilsyneladende også spor til både Sydafrika og Chile, hvor Bernio Verhagens tidligere klubber på samme måde er blevet snydt, lyder det på klubbens hjemmeside.

- Viborg FF er nu i kontakt med det ægte Stellar Group og de virkelige agenter, som også er blevet svindlet i sagen. Stellar Group bidrager til opklaring af sagen, ligesom det hele overdrages til politiet, lyder det.

Ifølge Viborg var det på intet tidspunkt hensigten, at Verhagen skulle spille på klubbens førstehold. I stedet skulle han være solgt til Kina.

Allerede fredag forklarede Viborg, at de havde fortrudt kontrakten med Verhagen. Der arbejdes stadig på en juridisk afklaring med Verhagen.

Bernio Verhagen tæt på exit. Foto: Viborg FF Dansk fodbold Fantast tæt på fyreseddel fra Superliga-bejler

Bernio Verhagen ved præsentationen. Foto: Viborg FF 1. division Kæresten flygtet fra hotellet: Nu går politiet ind i sagen

Pieros Sotiriou blev dagens mål-helt for FCK. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Superligaen Vild udvikling: Alt vendt på hovedet på 60 sekunder

58 kommentarer
Vis kommentarer