Annonce:
Annonce:

Profil i chok-skifte: Forlader Superligaen - skifter til 1. divisions nummer 9!

Det er nu officielt. Nicolaj Madsen skifter forud for næste sæson til Vejle Boldklub, bekræfter klubben på sin hjemmeside

Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Nicolaj Madsen skifter efter sommerferien fra Superligaens nummer seks til 1. divisions nummer ni. Det bekræfter Vejle Boldklub på klubbens hjemmeside.

VB skriver ikke, hvor lang en kontrakt den 28-årige midtbanemand har fået, men sikkert er det, at han kommer til klubben transferfrit. Hans aftale med SønderjyskE udløber således om en måned.

- Jeg er helt bevidst om, at der vil være nogle, som ikke forstår mit valg, men jeg synes, det giver sig selv. Vejle Boldklub er en traditionsklub. Det mærker man allerede, når man kører op mod stadion og ser listen af navne med landsholdspillere, siger Madsen til vejle-boldklub.dk.

- Nu er klubben efter nogle svære år begyndt på en ny rejse. Den rejser vil jeg gerne være med på, og jeg mener også, at jeg har de kvaliteter, som skal til for at blive en lederskikkelse på holdet. Jeg har fået klubbens planer at vide, og jeg er sikker på, at vi går nogle spændende år i møde.

I en klub med mange udlændinge er det meningen, at Nicolaj Madsen skal blive en lederskikkelse for den ambitiøse klub.

-Det har været vigtigt for os at finde en stærk spiller med både erfaring, stor kvalitet og en stabilitet i sit spil. Vi har med tilknytningen af Nicolaj Madsen hentet en spiller fra den øverste hylde. Det er en spiller med store ambitioner og en spiller med et ønske om at tage lederskabet på sig i hver eneste træning og kamp. Vejle Boldklub er nu trådt ind i år to på sin nye rejse, og på den rejse er Nicolaj Madsen en vigtig brik, siger administrerende direktør Henrik Tønder.

Husker du Madsens mål i SønderjyskE?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: