Selvsikre oprykkere: Sådan bliver vi i Superligaen

David Nielsen fra Lyngby og Bo Henriksen har opskriften klar til næste sæson. Se mere i klippet øverst

Se interviewet med de to passionerede trænere her (Video: Lars Poulsen)

Lyngby og Horsens har sikret sig oprykning til landets bedste række, og det betyder, at Superligaen næste år bliver begunstiget af to nye cheftrænere, som i den grad har snakketøjet i orden og ikke er bange for at sige deres mening.

David Nielsen har stået i spidsen for Lyngby, mens Bo Henriksen har anført 'Den gule fare' fra AC Horsens, og de har allerede sikret sig oprykningsbillet. Da de bliver spurgt til, hvad der giver dem tro på, at de som opkomlinge kan klare sig i Superligaen, så bliver der dog nølet en del.

- Det ved vi jo heller ikke, om vi kan, siger David Nielsen med et stort grin.

Derefter giver de to herrer dog en mere selvsikker tale for, at de kan bide skeer med de bedste i landet.

SE KLIPPET ØVERST PÅ SIDEN

Sidste runde i 1. division bliver spillet lørdag den 28. maj. Her står Lyngby overfor Fredericia, mens Horsens gæster Næstved.

Bo Henriksen afviser ikke, at han kan fortsætte karrieren et andet sted end i Horsens. (Foto: Philip Davali) AC Horsens Trods oprykning: Horsens-træner udelukker ikke klubskifte

Læs mere om de karismatiske trænere her:

David Nielsen og Bo Henriksen glæder sig til deres første favntag med Superligaen og mener, at de har mange af de nødvendige redskaber med (Foto: Lars Poulsen) Sport Optimistiske opkomlinge: Sådan vil vi drille de store

4 kommentarer
Vis kommentarer