Succestræner fyret: Jeg kan ikke få det til at hænge sammen

Kolding IF fyrede cheftræner Anders Jensen mandag, og den fyring er den nu tidligere cheftræner uforstående over for

Anders Jensen har fået sparket i Kolding IF. Foto: KIF-Fodbold
Anders Jensen har fået sparket i Kolding IF. Foto: KIF-Fodbold
Følg Fodbold
Følg 1. division

Kolding IF smed en lille bombe, da de mandag eftermiddag fyrede cheftræner Anders Jensen på trods af en plads som nummer fire i 1. division efter 17 spillerunder.

Men den placering har altså ikke været nok til, at Anders Jensen kunne beholde cheftrænertjansen, og ifølge sportschef Niki Zimling skyldes det, at der skal forandring til, hvis klubben skal nå sine mål.

- Hvis vi skal opfylde klubbens helt overordnede målsætninger, er forandring påkrævet. Vi har behov for en cheftræner, der i højere grad kan udvikle holdet, spillestilen og den enkelte spiller. Vi savner, at der bliver taget bedre hånd om nytilkomne spillere og talenter ligesom klubbens egne talenter i de kommende år i større grad skal bringes i spil, lød det blandt andet fra Niki Zimling i en pressemeddelelse mandag.

Men den forklaring forstår Anders Jensen ikke. Klubben er godt på vej mod at opnå sine mål for denne sæson, fortæller han i et interview med Jydske Vestkysten.

- Jeg kan ikke få det til at hænge sammen, at jeg ikke er den rigtige. Jeg fik besked på, at vi skulle overleve for hver en pris, og det synes jeg, at vi er godt på vej mod, fortæller den nu tidligere Kolding IF-cheftræner.

Han erkender i samme interview, at han og klubben har haft nogle udfald på det seneste, men afviser at gå yderligere i detaljer.

Anders Jensen havde været i Kolding IF siden 2016 og var med til at rykke klubben op i 1. division i sidste sæson. Det er endnu uvist, hvem erstatningen bliver.

Erkender angreb på FCK-spillers lejlighed: Skulle have en lærestreg
Banket af Thorup: Mestertræner fyret
FCK-anfører forlader landsholdslejr

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+