Superliga-bejler henter tidligere Premier League-spiller

Vendsyssel FF forstærker sig med Kemy Agustien. Det erfarer tipsbladet.dk

Agustien er nu på Curacaos landshold. I ungdomsårene forsøgte han ellers at bryde igennem i Holland, for hvem han her ses i aktion i en U21-kamp. (Foto: AP)
Agustien er nu på Curacaos landshold. I ungdomsårene forsøgte han ellers at bryde igennem i Holland, for hvem han her ses i aktion i en U21-kamp. (Foto: AP)

Vendsyssel FF bejler i denne sæson til Superligaen, og klubben fra Hjørring ligger aktuelt til oprykning til landets bedste række. Klubben råder i forvejen over en række markante navne med Superliga-erfaring, men nu ser det ud til, at endnu et stort navn kommer til klubben.

Vendsyssel FF er således tæt at kunne præsentere den tidligere Premier League-spiller Kemy Agustien som ny spiller. Det erfarer tipsbladet.dk. Kemy Agustien er lige nu i Danmark, og hvis alt går som forventet, skriver han under på en kontrakt med Vendsyssel FF senere i dag.

29-årige Kemy Agustien er midtbanespiller, og han kommer til Vendsyssel med stor erfaring fra international fodbold. På landsholdsplan repræsenterer han Curacao, men han har tidligere optrådt for flere hollandske unglandshold. I begyndelsen af sin karriere spillede han for hollandske AZ Alkmaar, Roda og Waalwijk samt engelske Birmingham, inden han i 2010 kom til Swansea. Med Brendan Rodgers som manager var han med til at rykke op i Premier League, og han spillede også i klubben under danske Michael Laudrup frem til 2013.

Se også: FC Vestsjælland taber bundbrag hjemme mod Næstved

Siden kom han til mindre engelske Brighton Hove Albion, hvor hans kontrakt udløb denne sommer. Han har været uden klub siden da, og nu er han altså på vej til Danmark og Vendsyssel FF, der aktuelt ligger nummer tre i 1. division, der giver oprykning til Superligaen.

Aftalen mellem Vendsyssel FF og Kemy Agustien forventes offentliggjort senere fredag eller lørdag.

TV: Vendsyssel er godt kørende. Se alle deres scoringer fra deres nylige sejr mod Fredericia i klippet herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer