Superliga-panik i Nordjylland: Ove C på vippen

Den dårlige indledning på foråret er tæt på at koste Ove Christensen jobbet i Vendsyssel, der er ved at smide oprykningen til superligaen

Den rutinerede Vendsyssel-træner risikerer en fyreseddel efter den dårlige forårsstart. Foto: Ernst van Norde
Den rutinerede Vendsyssel-træner risikerer en fyreseddel efter den dårlige forårsstart. Foto: Ernst van Norde

Vendsyssel FF har fået en rædselsfuld begyndelse på foråret i 1. division med blot to point i seks kampe, og det, der lignede en forholdsvis sikker oprykning til landets bedste række, er blevet forvandlet til en sjetteplads med fem point op til oprykningspladsen med en kamp i hånden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ser den pauvre pointhøst nu ud til at koste den rutinerede cheftræner, Ove Christensen, jobbet i det nordjyske. I hvert fald blev Ove Christensens position vendt på et bestyrelsesmøde i Vendsyssel til formiddag, og endnu et bestyrelsesmøde finder sted i klubben mandag eftermiddag.

Hvorvidt den ambitiøse 1. divisionsklub skrider til handling og trækker silkesnoren frem, afhænger af, om klubben når til enighed med nogle af de trænerkandidater, man allerede nu afholder samtaler med.

'Ove sidder sikkert i sædet'

Sportschefen i Vendsyssel FF, Jacob Krüger, afviser dog, at Ove Christensen er på vej ud af døren.

- Vi har vendt situationen med Ove Christensen i formiddag, og vi har talt om, hvordan vi får vendt situationen i klubben. Men diskussionen drejer sig om, hvordan vi får vendt tingene på banen - men ikke i organisationen. Så der er ingen overvejelser om at fyre Ove Christensen. Han sidder helt sikkert i sædet, siger Jacob Krüger.

1. division Vendsyssel stopper Vejles sejrsstime i 1. division

Ledelsen i Vendsyssel holder altså udadtil fast i, at Ove Christensen er den rette mand til at få klubben tilbage på sporet. Men Jacob Krüger mener ikke, at oprykning til superligaen er et realistisk mål i første omgang.

- Drømmen om oprykning er der stadig, men det er i mine øjne ikke realistisk, sådan som vi præsterer i øjeblikket. Vi mangler den medvind og selvtillid, som vi havde i efteråret. Bølgen går den forkerte vej lige nu, og vi skal have standset blødningen, inden det overhovedet giver mening at tale om oprykning igen. Men Vi tror på, at vi får det vendt, og at Ove er den rette mand til jobbet, siger sportschefen.

20 kommentarer
Vis kommentarer