Tidligere AGF'er må ned i Sveriges fjerdebedste række

Edafe Egbedi har fundet en ny arbejdsgiver efter bruddet med AGF. Den nigerianske offensivspiller skal fremover spille for Prespa Birlik, der gør sig i Sveriges fjerdebedste række

Edafe Egbedi
Edafe Egbedi

Edafe Egbedi og AGF brød i januar kontrakten, da den nigerianske spiller ikke havde den store udsigt til spilletid under Morten Wieghorsts ledelse i klubben, og siden har Egbedi været på klubjagt.

Den har blandt andet bragt ham forbi Brønshøj, men nu har han fundet sig en ny arbejdsgiver, og Egbedi er draget til Sverige.

Han har således skrevet under på en toårig aftale med den svenske klub Prespa Birlik, der er at finde i landets fjerdebedste række. Egbedi var med i en træningskamp lørdag, og her overbeviste han klubben om, at han var værd at skrive kontrakt med.

- Det er en interessant ung spiller, som jeg tror på kan blomstre her hos os. Han viste under kampen lørdag, at han har meget fodbold og talent i sig. Nu håber han, at han i fred og ro kan udvikle sig i Prespa Birlik, for det er en spiller, vi virkelig tror på, siger cheftræner Agim Sopi til klubbens hjemmeside.

Edafe Egbedi nåede 10 kampe og to mål for AGF i sin tid der. Han har tidligere spillet for Nigerias U/17- og U/20-landshold.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere