Tidligere Superliga-topscorer har fundet ny klub

Et lokalt firma har stillet midler til rådighed til en etårig kontrakt mellem Jan Kristiansen og FC Roskilde

Jan Kristiansen med fortid i Esbjerg, Brøndby og FC Vestsjælland skifter til Roskilde i næstbedste række (Foto: Jens Dresling)
Jan Kristiansen med fortid i Esbjerg, Brøndby og FC Vestsjælland skifter til Roskilde i næstbedste række (Foto: Jens Dresling)

Den tidligere landsholdsspiller Jan Kristiansen skal i den kommende sæson forstærke FC Roskilde i landets næstbedste fodboldrække.

Her har spilleren fået en etårig kontrakt. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Det glæder Roskilde-træner Anders Theil, at han fremover kommer til at råde over midtbanespilleren, som i 2002/2003-sæsonen blev delt superligatopscorer med Søren Frederiksen.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes os at lande Jan. Han er en spiller, der virkelig går forrest både til træning og i kamp, og han har en rutine, som vil gavne holdet og klubben.

- Man står ikke herude, hvis man mener, at man er færdig som fodboldspiller. Jeg føler, at jeg har en masse i mig endnu, og jeg håber og tror også på, at der kommer en klub, siger Jan Kristiansen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Superligaen Engang Superliga-topscorer: Her er Jan Kristiansen i dag

- Han sparker godt med begge ben og har et godt blik for spillet samt gode berøringer på bolden, siger Anders Theil.

Det er et ekstraordinært sponsorat fra Roskilde Teltudlejning, der gør det økonomisk muligt for klubben at hente Jan Kristiansen.

Da Jan Kristiansen i sin tid blev superligatopscorer, spillede han for Esbjerg, inden turen gik videre til tyske FC Nürnberg og siden Brøndby.

Senest har han været tilknyttet FC Vestsjælland i to sæsoner, med hvem han rykkede ud af Alka Superligaen i juni.

I perioden februar 2003 til august 2007 spillede Jan Kristiansen 11 landskampe for Danmark.
 
Her scorer Jan Kristiansen efter 75 kampes måltørke i Superligaen:

4 kommentarer
Vis kommentarer