Annonce:
Annonce:

Tidligere Superliga-topscorer stopper

Thomas Dalgaard, der blev topscorer i Superligaen i 2013/14, stopper karrieren efter denne sæson. Det oplyser hans klub, Skive IK

Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Skive IK har nogle livsvigtige kampe foran sig, men når de er afviklet, er det slut for ThomasDalgaard. Den tidligere Superliga-topscorer stopper karrieren i en alder af 37 år, skriver Skive på sin hjemmeside.

Det lignede allerede en fodboldpension, da Dalgaard i 2018 forlod Skive IK og trappede ned. Først hos Silkeborg KFUM i Danmarksserien og senere hos VSK Aarhus i 2. division. I efteråret 2020 vendte han så tilbage til Skive; primært for andetholdet men fik også to indhop for førsteholdet i 1. division.

Forud for forårssæsonen endte han så alligevel med at stille op for 1. divisionsmandskabet, for hvem han har spillet ti kampe og scoret to mål i denne sæson.

- Thomas har været en vigtig brik i at få vendt den pointmæssigt dårlige start på sæsonen, og generelt har Thomas været en vigtig figur i Skive IK gennem de seneste 20 år. Med 96 scoringer i 1. division og 34 scoringer i Superligaen har Thomas sat sit tydelige præg på dansk fodbold og i særdeleshed på Skive IK’s historie, skriver klubben.

- Vi takker Thomas for alle minderne og ikke mindst alle målene for os ogønsker Thomas alt det bedste fremover.

Thomas Dalgaard blev i 2013/14-sæsonen topscorer i Superligaen, selv om hans hold, Viborg FF, rykkede ned. Sæsonen forinden blev han topscorer i 1. division.

Han nåede også at repræsentere Randers FC, hvor han fik øgenavnet Lazyboy, Manisaspor i Tyrkiet, Heerenveen i Holland, OB, SønderjyskE og Vendsyssel FF.

Inden Dalgaard takker helt af, skal han forsøge at hjælpe Skive IK til overlevelse i 1. division. Holdet har bare ét point op til Kolding IF på den rigtige side af nedrykningsstregen, og der resterer tre spillerunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: