TV: Solide Vendsyssel bremser Viborgs superligamarch

Oprykningsfavoritten Viborg måtte nøjes med uafgjort 0-0 mod Vendsyssel efter en chancefattig kamp.

Viborgs superligakandidater er fortsat ubesejret på hjemmebane i denne sæson, men Auri Skarbalius' tropper har grund til at være skuffet over 0-0-resultatet mod Vendsyssel torsdag aften.

Viborgenserne har dog fortsat et stort forspring til pladserne under oprykningsstregen, og så lever de nok med, at 7 ud af 13 kampe på eget græs er endt uafgjort.

Gæsteholdet Vendsyssel markerede sig i efteråret som en outsider til oprykningen, men efter vinterpausen har der ikke været meget offensiv slagkraft i Ove Christensens tropper.

Se også: TV: Fabelagtigt mål sender Viborg mod Superligaen

Defensivt er holdet dog intakt og kan trække på superrutinerede kræfter som målmand Jesper Christiansen og forsvareren Chris Sørensen, der begge har A-landskampe og mange superligaår på deres cv.

Vendsyssel accepterede, at Viborg havde bolden det meste af tiden, for det suveræne førerhold blev i lange perioder holdt væk fra store chancer.

Angriberen Serge Deble var pågående og var tæt på scoring i første halvleg, men ikke mange af hjemmeholdets afslutninger udfordrede Jesper Christiansen ud over det sædvanlige.

- Vi gjorde ikke, det vi havde aftalt i første halvleg og trættede dem ikke nok. Anden halvleg blev meget bedre. Jeg er godt tilfreds med præstationen efter pausen, siger Auri Skarbalius til TV3 Sport1.

Se også: AGF mod toppen - Danny Olsen matchvinder igen

Viborg har nu 51 point efter 24 kampe. AGF har 41 for to kampe færre. Lyngby er nummer tre med 39 point for 23 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere