Annonce:
Annonce:

Udlandet kan snuppe Allan Simonsens klub

Vejle Boldklub er atter på pengejagt, og det kan sende klubben på udenlandske hænder

Så glad og fyldt med tro på fremtiden var Lars Skou, da han havde reddet klubben for 16 måneder siden
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Det er bare 16 måneder siden, at traditionsklubben Vejle Boldklub på septembers sidste dag balancerede på randen af konkurs.

Dengang kulminerede en dramatisk redningsaktion i, at lokale investorer spyttede 18 mio. kr. i kassen. Og efterfølgende eftergav større kreditorer klubben seks mio. kr.

Nu står klubben, der skabte Allan Simonsen og andre af dansk fodbolds største legender, der igen. Kassen er ved at være tom. Og jagten på nye investorer bevæger sig ind i den kritiske fase. Og sandsynligheden taler for, at redningen skal søges uden for landets grænser.

Vejle-drama: Spillerne tømmer skabene

Selv om den østjyske by grundet nærheden til Lego og det tidligere Dandy ikke mangler potentielle investorer, der knapt vil kunne mærke et økonomisk million-engagement i byens fodbold-stolthed, så er den dør lukket.

Annonce:

- Vi har ikke modtaget nogen henvendelser fra hverken Dandy eller Lego-folkene. Og nu har de jo lige som været med tidligere for at sige det på den måde. Så det er ikke lige dem, der står først for, siger bestyrelsesformand Mogens C. Svendsen til Ekstra Bladet.

Kritikere af tidligere bestyrelsesformand Lars Skou har ellers hævdet, at den bryske og temperamentsfulde formand var en afgørende faktor, når de store pengemænd i byen holdt sig ude. Det tyder imidlertid ikke på, at det forholder sig sådan.

Bestyrelsesformand går i Vejle - mangler opbakning

- Vi håber og tror på, at vi rykker op i Superligaen. Men vi er heller ikke blåøjede. Skulle det lykkes, så ville det være rigtig godt at få tilført penge for at bide os fast, siger Mogens C. Svendsen.

- Omvendt hvis Vejle Boldklub for fjerde år i træk ender lige under pladserne, der giver oprykning, så vil der nok være noget metaltræthed, og vi vil blive nødt til at lave en tilpasning, stiller formanden i udsigt.

Annonce:

- Den nuværende ejerkreds vil gerne fortsætte, men ejerskabet skal fordeles på flere skuldre, siger han og gentager dermed et mantra, som har lydt fra klubbens ejere i en årrække.

- Lige nu er det fra udlandet, at vi har modtaget følere, men vi er slet ikke ret langt, fastslår Mogens C. Svendsen.

Dermed står det også klart, at de forkromede ord fra redningsnatten 30. september 2014 ikke holder stik. Der er ikke balance i driften. Den hæderkronede traditionsklub har atter formøblet investorernes midler - og fremtiden afhænger af at der kommer nye penge.

Denne gang kan det sende klubben på udenlandske hænder.

Reddede Vejle Boldklub: Nu smutter han

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: