Annonce:
Annonce:

Van der Vaart tilbage i Esbjerg: Hyballas højre hånd

Den tidligere verdensstjerne Rafael van der Vaart skal være udskældte Peter Hyballas højre hånd i Esbjerg

Peter Hyballa afviser at have slået sine spillere og fortæller, at spillernes utilfredshed 'kom som et chok'
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 1. division

Den lå lige til højrebenet.

Den tidligere fodboldstjerne Rafael van der Vaart, der bor i Esbjerg, er ny assistenttræner i byens største fodboldklub.

Det skriver Esbjerg fB på sin hjemmeside.

Hollænderen, der tidligere har spillet for Real Madrid, Tottenham og Ajax, afsluttede sin aktive fodboldkarriere i den vestjyske klub.

Nu skal han hjælpe med at få styr på klubben, hvor der har hersket voldsom uro, siden den tyske træner Peter Hyballa trådte til.

- Vi er i ekstase over, at Rafael formelt vender tilbage til EfB efter at have afsluttet sin fantastiske spillerkarriere i klubben, siger bestyrelsesmedlem Paul Conway.

- Han vil give værdifuld rådgivning på og uden for banen til vores stab og hold og vil arbejde på at forbedre klubben med alle vores interessenter, herunder fans og sponsorer.

Annonce:

Historier om psykiske og fysiske overgreb på spillere har præget Peter Hyballas tid i Esbjerg. 21 spillere har i et åbent brev udtrykt 'stærk mistillid' til tyskeren, og flere spillere har forladt klubben på grund af den nye træner.

Rafael van der Vaart har i hollandske medier været ude med ros til Peter Hyballa, og han har kaldt det åbne brev for 'en smule dansk'.

Nu skal han selv forsøge at agere bindeled mellem Hyballa og truppen.

- Jeg har nu i flere år boet i byen med min familie og føler mig derfor forbundet med Esbjerg og EfB. Desuden er jeg en ægte fodboldfanatiker, så det er et logisk næste trin for mig at være involveret i klubben og forsøge at hjælpe med min erfaring, så vi forbedrer os til næste niveau.

- Jeg er begejstret og taknemmelig over denne mulighed, som bestyrelsen har givet, og jeg vil arbejde sammen med alle interessenter i klubben for at hjælpe med at forbedre tingene på og uden for bane, siger Rafael van der Vaart.

Rafael van der Vaart kom til Danmark i 2016, da han skrev kontrakt med FC Midtjylland. Der nåede han 20 kampe, inden han i efteråret 2018 spillede fire kampe for Esbjerg, inden han satte støvlerne på hylden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: