Vejle henter tidligere Newcastle-talent

Joan Simun Edmundsson klinger måske ikke helt i danske ører, men det kan navnet komme til. For den færøske landsholdsspiller har skrevet kontrakt med Vejle

Joan Simun Edmundsson i aktion for Færøerne mod Frankrig. Til venstre er det den nu pensionerede franske landsholdsspiller Franck Ribery(Foto: AP)
Joan Simun Edmundsson i aktion for Færøerne mod Frankrig. Til venstre er det den nu pensionerede franske landsholdsspiller Franck Ribery(Foto: AP)

Vejle Boldklub får kærkommen forstærkning til den offensive del af banen. Klubben, der har Kleber Saarenpää i spidsen har nemlig skrevet kontrakt med den 23-årige færøske landsholdsspiller Joan Simun Edmundsson.

- Joan er en spiller, der er hentet til de forreste pladser på banen. Han kan spille begge kantpositioner, hængende angriber og spidsangriber. Joan er venstrebenet, har en god teknik, et godt blik for medspillerne, og så afslutter han godt. Vi får en spiller i sin bedste fodboldalder, som jeg kender fra hans korte periode i FC Fredericia i 2012, hvor han var på en lejeaftale, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

Tidligere har Joan Simun Edmundsson spillet i Newcastle United, uden han dog slog igennem, ligesom han har været i den norske klub Viking Stavanger.

- Med aftalen med Joan tilknytter vi tilmed international erfaring til spillertruppen. Han har spillet alle Færøernes landskampe i den igangværende EM-kvalifikation og blev matchvinder med scoringen i den sensationelle sejr på udebane mod Grækenland i november. I efteråret scorede han 7 mål i 15 kampe for HB Tórshavn, der blev nummer to på Færøerne, siger Steen Thychosen.

Hvis Edmundsson består sit lægetjek, er han klar til at tørne ud for Vejle, når klubben vender tilbage fra vinterferie den 4. januar. Joan Simun Edmundsson har skrevet en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2016.

Han har 31 landskampe på cv'et og har - som Steen Thychosen siger - været på leje i FC Fredericia.

0 kommentarer
Vis kommentarer