Vejle i oprykningsrus: Nu tager modstanderen drastisk beslutning

Vejle Boldklub forventer tusindvis af fans til oprykningskampen mod Thisted. Faktisk så mange, at Thisted har måtte bytte rundt på udebane- og hjemmebanesektionen

Vejle-fans kan formentlig se frem til at fejre oprykning pinsesøndag. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vejle-fans kan formentlig se frem til at fejre oprykning pinsesøndag. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Søndag kommer Vejle på besøg i Thisted. En kamp, der blot kræver et point til 'Jyllands rubin', for at de efter ni års fravær kan returnere til Superligaen.

Det er populært i Vejle, der derfor har annonceret, at de forventer, at 2.000-3.000 fans tager turen nordpå til Sparekassen Thy Arena.

Noget af en fest, men der er et problem.

For Thisteds udehbane-sektion kan slet ikke rumme så mange tilskuere. Så klubben har valgt at gå drastisk til værks. Det skriver den på sin Facebook-side:


Her skriver klubben, at de bytter om på deres hjemme- og udebanesektion, så de mange Vejle-fans får mulighed for at opleve kampen.

Gratis adgang til oprykningskampen
Vejle Amts Folkeblad oplyser desuden, at der er gratis adgang til oprykningskampen i Thisted pinsesøndag. En lokal sponsor har købt samtlige ståpladser til den vigtige kamp, der kan sende Vejle i Superligaen.

- Billetterne til vores tribune sælges på normal vis, mens alle andre kommer gratis ind, fortæller Karl Kristian Guldhammer, direktør i Thisted FC, der anser det for givet, at de billetter snart er afhændet.

Vejle Boldklub er tre point foran Esbjerg og rykker altså op med blot uafgjort, så udsigterne er positive for de mange Vejle-fans.

AGF-spillerne var foran 2-0, men SønderjyskE hev alligevel det ene point med sig hjem. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix AGF Kæmpebrølere kostede AGF dyrt i EL-playoff

Brøndby-fans var mødt talstærkt op til kampen mod Horsens, som blev en stor skuffelse. Foto: Christian Ørtoft Fodbold Chokerede Brøndby-fans dagen derpå: Det føltes som en kniv i hjertet

Arsene Wenger modtager fansenes hyldes ved hjemmekampen mod Burnley. Foto: Matthew Childs. Sport og Spil Mølby: Han er det bedste valg for Arsenal

25 kommentarer
Vis kommentarer