Vejle vinder lokalopgør og ligger til superligaoprykning

Anders Kaagh blev matchvinder for Vejle mod Fredericia i 1. division. Vejle overtager dermed tredjepladsen

Traditionsklubben Vejle Boldklub har kurs mod Alka Superligaen.

Onsdag aften spillede klubben sig op på den oprykningsgivende tredjeplads i landets næstbedste fodboldrække, da klubben slog lokalrivalerne Fredericia 1-0 på udebane via et sent mål af angriberen Anders Kaagh.

Han dukkede op bagest i feltet efter 87 minutters spil, og da bolden pludselig havnede foran ham, kunne den lange angriber let sende bolden i mål til stor jubel for en lille del af kampens lidt over 1000 tilskuere.

Forud var gået en livlig fodboldkamp med adskillige glidende tacklinger og hårde nærkampe.

Ingen af holdene imponerede spillemæssigt, og bedømt på den offensive del var det ikke til at se, at begge hold er med i kampen om de tre oprykningspladser til Alka Superligaen.

Til gengæld så holdene mere stabile ud i defensiven, hvor der blev investeret i hver duel om bolden. Ind imellem blev der også investeret lige rigeligt, og der blev uddelt fem gule kort i kampen.

Kampens mere bemærkelsesværdige højdepunkt kom efter en times stil, da en dårlig afslutning strøg så langt over mål, at storskærmen blev ramt og gik i sort.

Efter 12 spillede kampe er Vejle på tredjepladsen med 21 point. Samme pointantal har AC Horsens, men Vejle ligger øverst i kraft af en bedre målscore. For Fredericia på femtepladsen var onsdagens nederlag dyrt. Holdet har nu fire point op til oprykningsfeltet.

3 kommentarer
Vis kommentarer