Viborg lejer midtbanespiller i Æresdivisionen

Justin Lonwijk skifter fra Utrecht til den danske 1.-divisionsklub på en lejeaftale for resten af sæsonen

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg (på billedet), beskriver Justin Lonwijk som en dynamisk boks til boks-spiller. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Viborgs sportschef, Jesper Fredberg (på billedet), beskriver Justin Lonwijk som en dynamisk boks til boks-spiller. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mads Hansen til højre er ramt af corona - og dermed er han med sin nye makker ude af VM. Foto: Claus Bonnerup Håndbold Ramt af corona: Dansk VM-exit

Viborg FF har hentet hollandsk forstærkning til midtbanen i jagten på oprykning til Superligaen.

Søndag skriver 1.-divisionsklubben på sin hjemmeside, at Justin Lonwijk skal spille for Viborg resten af sæsonen på en lejeaftale, der desuden indeholder en købsoption.

21-årige Lonwijk har en fortid i PSV Eindhovens ungdomsafdeling og har siden 2019 spillet for Utrecht, hvor det dog primært er blevet til optrædener for klubbens U21-mandskab.

Viborg-sportschef Jesper Fredberg beskriver hollænderen som en dynamisk boks til boks-spiller.

- Han har fået en god uddannelse i det hollandske system, og er både teknisk dygtig og samtidig god til at bruge sin store fysik.

- Han er sulten efter at bevise sig, og vi har en stor tro på, at han kan hjælpe os i de spændende kampe, der venter os, siger Fredberg på klubbens hjemmeside.

Lonwijk skal sammen med sine nye holdkammerater forsøge at fastholde den placering som tophold, Viborg for tiden nyder i landets næstbedste fodboldrække.

Det kan dog vise sig svært, da Esbjerg på andenpladsen har lige så mange point. 1. division holder ligesom Superligaen vinterpause for tiden og starter igen 12. februar.

Intl. fodbold Fire fodboldspillere og klubpræsident mister livet i flyulykke

Mustapha Bundu meldes få timer fra et FCK-skifte. Foto: Ernst van Norde FC København Journalist: Timer fra FCK-skifte

Håndbold Udpeger den store joker

0 kommentarer
Vis kommentarer