Voldssigtede Verhagen anholdt i Holstebro

Den hollandske fodboldspiller blev anholdt klokken 04.00. Han skjulte sig i et kælderum

Sagaen om Bernio Verhagen har tilsyneladende ingen ende. Det er pinligt for Viborg, at de i første omgang hentede ham, mener Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen. Producer: Lasse Brøndal

Køb adgang til at se VM for klubhold med Liverpool lige her.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Den efterlyste og voldssigtede fodboldspiller Bernio Verhagen er tidligt tirsdag blevet anholdt i Holstebro.

Verhagen blev fundet i et kælderrum i en etageejendom, som politiet gennemgik efter flere henvendelser. Det oplyser vagtchef Jens Claumarch ved Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag morgen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Hollandske Verhagen, som i november var på kontrakt i fodboldklubben Viborg FF, stak mandag af fra politiet, da han var ved at blive transporteret i Holstebro.

Men den skandaleombruste spiller nåede ikke at være på fri fod længe.

- Den efterlyste Verhagen er blevet anholdt i Holstebro klokken 04.00. Vi takker for de mange henvendelser, skrev Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter tidligt tirsdag.

Skjult i kælder
Vagtchef Jens Claumarch fortæller, at aktionen tog nogle timer. Politiet gennemgik således en hel etageejendom over for Holstebro Station for at finde frem til ham.

- Vi får nogle henvendelser fra beboere i Holstebro midtby, som mener, at de har set personen på en bestemt adresse, siger vagtchefen.

- Der er vi hurtigt nede, fordi vi har patruljer ude, og vi får sat os på området, som det hedder. Det betyder, at vi får lukket af, så hvis det er den person, er vi sikre på, at han er inde i bygningen. Så går vi den systematisk igennem fra loft til kælder, og da bliver han til sidst fundet i et kælderrum.

Verhagen lavede i løbet af dagen et opslag på Instagram, hvor han meldte, at han var på vej til Sverige.

Men politiet mener, at det var en afledningsmanøvre.

Hvordan Verhagen har fået adgang til ejendommen, ved politiet endnu ikke, og Jens Claumarch ønsker ikke at vurdere, om andre har hjulpet ham.

- Det kan sagtens tænkes, at døren til opgangen eller bygningen har stået åben, så han har valgt at gå derind, siger vagtchefen.

Kender ingen
Den spektakulære sag om Verhagen tog for alvor fart, da Viborg FF 25. november opsagde kontrakten med den 25-årige spiller, da man mente at spilleren havde indgået en kontrakt med klubben under falske forudsætninger.

Samtidig anmeldte klubben sagen til politiet.

Flere medier havde på det tidspunkt beskrevet, at hollænderen ikke havde evnerne til at spille professionel fodbold.

Samme dag blev Bernio Verhagen anholdt i forbindelse med tumult i en kiosk på Banegårdspladsen i Viborg, og kort efter blev han sigtet for trusler, vold og røveri.

Mandag udvidede politiet sigtelsen mod Verhagen, der ifølge ordensmagten gentagne gange over en tre uger lang periode skal have været voldelig over for sin ekskæreste på et hotel og i en lejlighed i Viborg.

Ved næste retsmøde vil der blive tilføjet en sigtelse, der omhandler Verhagens flugt, oplyser vagtchef Jens Claumarch.

Vagtchefen kender ikke de nærmere omstændigheder om Verhagens flugt.

Verhagen nægter sig skyldig i de rejste sigtelser.

Den kun 19-årige Matheus 'bruttJ' Queiroz døde søndag på et hospital i Rio de Janeiro i Brasilien. Foto: Twitter E-Sport 19-årigt e-sportstalent er død

Helt som ventet vanker der bøde til DBU, fordi en tilskuer løb på banen i kampen mod Gibraltar. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold UEFA straffer DBU for tilskuerballade

Mark van Bommel er fyret i PSV, der halser langt efter både Ajax og Alkmaar i toppen af Æresdivisionen. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW/RITZAU SCANPIX Holland Storklub fyrer træneren

Foto: Fadi Al-Assaad/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Laudrups overskud styrtdykker

Flere Brøndby-spillere er formentlig ansat på forskerordningen, viser Ekstra Bladets research. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport Disse 32 Superliga-profiler får stor skatterabat

Brøndbys interesse i Saba Lobjandize er velbeskrevet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport Superligaen Indefra: Frygter Brøndbys klo i stjernen