Skjold BK bekræfter fankøbs-interesse

2. divisionsklubben Skjold BK er på vej til at blive overtaget af flere tusinde internetbrugere, bekræfter klubbens formand, Jørgen Marthedal

Boldklubben Skjold holder torsdag aften ekstraordinær generalforsamling.
Boldklubben Skjold holder torsdag aften ekstraordinær generalforsamling.

Det er langt fra utænkeligt, at Skjold BK bliver den første fodboldklub i Danmark, som bliver overtaget af en internetfangruppe.

Fodboldklubben, som frister en tilværelse i 2. division, har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling torsdag aften, hvor netop det emne er på dagsordenen.

- Egentlig ville vi ikke have sagt noget før generalforsamlingen i aften, men jo, et af punkterne er samarbejdet med mitsuperligahold.dk.

- Det vil blive fremlagt i aften for vores klubmedlemmer, og idéen udspringer fra den engelske model på myfootballclub.co.uk. Brugerne melder sig ind, betaler for et medlemskab, og får så indflydelse på flere ting omkring vores førstehold i 2 division, udtaler Skjold-formand Jørgen Marthedal til onside.dk.

I England, hvor myfootballclub.co.uk har købt sig til aktiemajoriteten i Conference National-klubben Ebbsfleet United, er der 30.000 medlemmer, som har indflydelse på blandt andet holdsammensætning og spillersalg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere