2. Divisions-spiller ramt af coronavirus

En spiller i Slagelse B&I er blevet smittet med coronavirus

2. Divisions-spiller ramt af coronavirus

I weekenden slog Slagelse Næsby 2-1 på udebane. Video: Ekstra Bladet TV

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Slagelse kæmper fortsat for livet i 2. division, men den sjællandske klub fik lørdag aften endnu mere at bekymre sig om. En spiller, hvis identitet Sjællandske kender til, er blevet ramt af coronavirus.

Ifølge mediet var spilleren ikke en del af truppen, da Slagelse i weekenden vandt 2-1 over Næsby, men han har deltaget i træninger sammen med resten af truppen.

Slagelse er derfor gået i gang med at teste samtlige spillere og andre folk omkring klubbens 2. divisionshold, og man har i første omgang ikke modtaget andre positive tests.

Men flere at spillerne skal aflevere en negativ test mere, før de kan komme til at spille kamp, og sportschef Ulrik Balling er i tvivl om, hvor mange der når at få svar inden onsdagens afgørende opgør mod Vejgaard.

Ekstra Bladets dommerekspert skyder med skarpt: Skulle det være rødt?

-Ja, det er et godt spørgsmål. Det må vi se på. Lige nu har jeg ikke noget større overblik over situationen. Jeg ved, at vi har fået alle mand testet, og jeg ved, at nogle skal testes igen tirsdag, og så håber vi, at de kan nå at få svaret på den anden test for de spillere, der skal testes anden gang, siger han til Sjællandske.

Slagelse ligger nummer ni i 2. divisions nedrykningsslutspil.

Ringkøbing kunne intet stille op i B 93s storsejr

Målfest ender i Vanløse-sejr over Middelfart

Skovshoved levede op til favoritværdigheden mod FC Sydvest 05 Tønder