AB Gladsaxe rendte ind i nederlag mod FC Sydvest 05 Tønder

Opgøret mellem AB Gladsaxe og FC Sydvest 05 Tønder endte med en 2–1-sejr til gæsterne, der rejser hjem med tre point i bagagen

Se highlights fra kampen her.
Efter blot 13 minutter noterede FC Sydvest 05 Tønder sig kampens første mål, da David Easter scorede.

Det andet mål tog de også. Efter 37 minutter blev stillingen 2–0, da Ardit Murati nettede og satte kampens andet mål ind.

Efter 85 minutter efter seneste mål formår AB Gladsaxes Frederik Christensen at score til 1–2 - men mere blev det heller ikke til.

FC Sydvest 05 Tønder bevarer deres placering i 2. Division Grp. 2 og ligger fortsat på en 10.plads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod VSK Aarhus på lørdag. Nederlaget var AB Gladsaxes tredje nederlag i streg, hvilket efterlader dem på femtepladsen i tabellen. De møder i næste runde Ringkøbing på søndag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk