Anders Gerding Kjeldgaard så rødt da VSK Aarhus tabte til Brabrand

Lørdag eftermiddag sikrede Brabrand sig tre point efter deres 3–0-sejr over VSK Aarhus i 2. Division Grp. 1.

Efter 20 minutter scorede Mike Kaljo til 1–0 til Brabrand.

I det 45. minut af første halvleg fik VSK Aarhus' Anders Gerding Kjeldgaard direkte rødt kort. VSK Aarhus kom på en svær opgave med en mand i undertal, og det var da også Brabrand, som stod bag den næste scoring i opgøret.

Men Brabrand var ikke færdige. Henrik Borup fordoblede Brabrands føring, da han i det 61. minut sendte bolden i netmaskerne, da Henrik Borup fik bolden i mål.

Henrik Borup var endnu engang farlig foran mål og scorede igen til 3–0 efter 83 minutter.

Brabrand fortsætter dermed den gode stime og ligger efter deres tredje sejr i træk på en øjeblikkelig syvendeplads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Jammerbugt FC på torsdag. VSK Aarhus forværrer med nederlaget deres placering og ligger på en sjetteplads. Næste mulighed for at få tre point på kontoen er 5. april, når de på hjemmebane får besøg af Frem.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk