B 93 fortsætter den gode stime med sejr over Frem

B 93 forsvarer sin placering i toppen af 2. Division Grp. 1 med en 1–0-sejr over Frem

Sidst Frem og B 93 mødte hinanden var i 2. Division Grp. 1 2020/2021, hvor Frem vandt 1–0. Det lykkedes dem dog ikke at gentage successen fra forrige opgør i lørdag eftermiddags møde.

Kampens enlige scoring faldt 43 minutter inde i kampen. Manden bag målet var Hamid El Idrissi og stillingen endte dermed 1–0 til B 93.

Efter 78 minutter fik Frems Paul Ngongo Iversen direkte rødt kort. Der faldt ikke flere scoringer efter, og derfor endte det med en B 93-sejr 1–0.

B 93 fortsætter med de tre point deres gode form og ligger i øjeblikket på en andenplads i 2. Division Grp. 1. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Aarhus Fremad på hjemmebane. Frem ligger fortsat på en sjetteplads i 2. Division Grp. 1. Næste runde byder på en udekamp mod {losingteam_nextmatch_team_name på lørdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk