Annonce:
Annonce:

Bombe under EfB: Storsponsoren vil ikke mere

Esbjerg fB's mæcen nummer ét gennem mange år vil efter denne sæson ikke længere kaste sponsorkroner efter den detroniserede storklub

Esbjerg fB får ikke glæde af sponsorpenge fra Claus Sørensen Group, når den nuværende aftale udløber. Foto: Anders Brohus
Esbjerg fB får ikke glæde af sponsorpenge fra Claus Sørensen Group, når den nuværende aftale udløber. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Fodbold
Følg 2. division

Det er svært at beskrive, hvor meget Claus Sørensen Gruppen har betydet for Esbjerg fB. I årenes løb har industrivirksomheden postet på den gode side af 100 millioner kroner i den detroniserede storklub, men snart er det slut. Claus Sørensen Gruppen kapper båndene til EfB efter denne sæson.

Det skriver JydskeVestkysten.

Claus Sørensen Gruppen er lige nu hovedsponsor for Esbjerg fB, og det er derfor Viking-logoet, der er at finde på maven af de rød-blå trøjer, og sådan har det set ud i en del år. "Byens største pengetank", som JydskeVestkysten beskriver virksomheden, har været loyal over for EfB i medgang og modgang.

Men der er som bekendt en slutdato for alt, og efter denne sæson ønsker Claus Sørensen Gruppen ikke længere at sponsere Esbjerg fB.

Annonce:

Virksomheden lægger ikke skjul på, at klubbens amerikanske ejere Pacific Media Group har spillet en væsentlig rolle i beslutningsprocessen.

- Vi er langt fra enige i den tilgang og fremgangsmåde, som de amerikanske ejere har. Så når vores hovedsponsorat udløber næste sommer, må der andre til - det gør ondt, og det smerter mig, men sådan er det. Vi er færdige med EfB, siger John Riis Andersen, der er administrerende direktør i Claus Sørensen Gruppen, til JydskeVestkysten.

Jens Hammer Sørensen, der er administrerende direktør i Esbjerg fB, fastslår over for lokalavisen, at han er meget ked af beslutningen fra Claus Sørensen Gruppen om at trække sig helt fra klubben.

Esbjerg fB rykkede i sidste sæson ud af NordicBet Ligaen og huserer nu i 2. division, hvor holdet er på fjerdepladsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fik du læst?

Se Hyballas første peptalk: - I har ikke lyst til at få problemer med mig

Brøndbys berygtede hooligans lavede ballade til FCK-kamp

Annonce:

Stjerne i ond familiefejde: Trusler, våben og sort magi

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: