Brabrand vinder og forlænger Vejgaards dårlige stime

Det endte 3–0 mellem Brabrand og Vejgaard. Dermed ligger Vejgaard fortsat i bunden af 2. Division Grp. 2

Efter 18 minutters spil scorede Frederik Poulsen kampens første mål for Brabrand.

Vejgaard måtte spille med en mand i undertal efter det 19. minut, da de fik et rødt kort. Med en mand i undertal kom Vejgaard på en svær opgave, og det var da også Brabrand, som stod bag den næste scoring i kampen.

Der skulle dog gå lidt tid før, at Brabrand scorede for anden gang. Men efter 85 minutter faldt kampens andet mål til 2–0, da Michael Pedersen viste målinstinkt og sendte bolden i nettet.

Efter 87 minutter cementerede Mike Kaljo deres sejr yderligere til 3–0, som også blev kampens slutresultat.

Brabrand overhaler med de tre point AB Gladsaxe i tabellen. De ligger på tredjepladsen. Næste mulighed for igen at hente tre point er på lørdag i udekampen Jammerbugt FC. Den dårlige form fortsætter dermed for Vejgaard, og de ligger efter kampen på en øjeblikkelig 12. plads. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på lørdag, hvor Thisted venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk