FC Helsingør-sejr i topbraget mod Brønshøj

FC Helsingør vinder deres 7. sejr i streg - denne gang gik det ud over Brønshøj, som blev slået med 4–1

Den første scoring i kampen faldt efter 22 minutter til FC Helsingør, da Nikolaj Hansen bragte hjemmeholdet foran.

FC Helsingør formåede ikke at opretholde føringen særlig længe. Efter 27 minutter udlignede Brønshøj til 1–1, og manden bag scoringen var Mads Roenne.

Efter 31 minutter kom FC Helsingør en mand i undertal, da Daniel Norouzi fik direkte rødt kort. Selvom de spillede ti mod 11, var FC Helsingør ikke slået helt ud.

Nicolas Mortensen bragte FC Helsingør i front igen i det 57. minut til stillingen 2–1.

FC Helsingør udbyggede deres føring til 3–1 efter 74 minutter, da Nicolas Mortensen kom på tavlen for anden gang i kampen med en scoring fra 11-meterpletten.

Modstandernes Jacques Bang Soerensen formåede også at få vist det røde kort i det 83. minut. Det betød, at begge hold måtte fortsætte kampen med 10 mand.

Efter 88 minutter cementerede Hans Christian Bonnesen FC Helsingør sejren yderligere, da han sendte bolden i nettet for sidste gang i kampen til slutresultatet 4–1.

FC Helsingør fortsætter dermed den gode form og ligger efter deres 7. sejr i træk på en øjeblikkelig førsteplads. Efter den kommende vinterpause i 2. Division Grp. 1 skal de i næste runde på besøg hos B 93. Brønshøj ligger fortsat på en tredjeplads i 2. Division Grp. 1. Næste mulighed for at få tre point på kontoen er 14. marts, når de på hjemmebane får besøg af Avarta.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk