FC Helsingør sender tre spillere væk

Morten Fraysse, Viktor Anker og Frederik Roepstorff er alle færdige i FC Helsingør

Tre spillere er færdige i Helsingør. Foto: Lars Poulsen
Tre spillere er færdige i Helsingør. Foto: Lars Poulsen

Med erhvervelse af syv udlændinge har FC Helsingør valgt at stoppe samarbejdet med i alt tre danske spillere.

Ifølge klubbens hjemmeside er der tale om forsvarsspiller Morten Fraysse, målmand Viktor Anker og midtbanespiller Frederik Roepstorff, der alle bliver fritstillet med øjeblikkelig virkning.

– De tre havde alle et ønske om at komme videre i deres karrierer til klubber, hvor de kunne få mere regelmæssig spilletid, end vi har kunnet tilbyde dem. Det ønske har vi efterkommet.

- De har alle tre været professionelle og dedikerede i deres tid i FC Helsingør, og vi ønsker dem al mulig held og lykke fremover, siger sportslig ansvarlig, Brian Gellert.

FC Helsingør Favoritterne skuffede: Se highlights her

Helsingør har op til den nye sæson sagt farvel til en lang rækker spillere heriblandt storprofilen Pascal Gregor, der er smuttet til Norge, mens den tidligere Brøndby- og AGF-spiller Osama Akharraz er blevet fritstillet.

Den anden vej er som sagt kommet syv spillere fra enten USA, Canada eller New Zealand, mens man også har hentet den tidligere landsholdsspiller Thomas Kristensen.

Klubben er kommet fint fra start i denne sæsons 2. division, hvor de i skrivende stund er placeret på en tredje plads efter tre kampe med syv point til følge. På den negative side måtte klubben bide i det sure æble, da de blev sendt ud af pokalturneringen til AB.

Middelfart er på jagt efter nye spillere. Foto: Middelfart BK Middelfart Boldklub Efter skuffende kollaps: Leder efter nye spillere

Holbæk B&I Målfest i Holbæk: Se highlights her

Næsby Boldklub Seks mål i Næsby: Se highlights her

4 kommentarer
Vis kommentarer