Vanvid i 2. division: Utrolige cifre

FC Helsingør viste ingen nåde, da 2. divisions absolutte tophold forsatte færden mod oprykning ved at pulverisere Skovshoved med 7-0

Se alle kasserne eksklusivt her.

HUSK du kan se Danish Fight Night lørdag aften i Hillerød her på Ekstra Bladet

Der er kun 40 kilometer fra Helsingør til Skovshoved, men for sidstnævntes bedste fodboldhold har turen langs motorvej E47 nok føltes som en evighed under hjemturen fra fredagens dyst i 2. division.

For det endte i en ren mål-massakre, da rækkens suveræne tophold foldede sig ud på eget græs i det nordsjællandske.

FC Helsingør maltrakterede gæsterne med hele 7-0, og hjemmeholdet var såmænd foran med fem allerede ved pausen.

Det gik stærkt fra start, da det forhenværende Superliga-mandskab scorede de tre første mål i kampen på sølle 10 minutter.

Først var det Jeppe Kjær, som startede showet. Siden fulgte Nicolai Mortensen trop, og da Nikolaj Hansen hamrede tredje søm i kisten etter 10 minutter, så det for alvor sort ud for udeholdet.

Men værterne viste en snært af nåde og undlod at nette med samme vanvittige frekvens resten af opgøret.

Jeppe Kjær og Anders Holst udbyggede dog føringen inden pausen.

Skulle Skovshoved have vendt dysten til sejr i anden halvleg, ville det kræve, at bundproppen i rækken skulle score lige så mange mål, som holdet hidtil har præsteret sammenlagt efter 11 runder.

Men det blev ikke til seks træffere. Det blev faktisk ikke til en eneste, og i stedet kunne Helsingør sætte trumf på med to mål yderligere. Det sidste sat ind af Jeppe Kjær, som dermed både åbnede og lukkede festen.

Den tidligere Lyngby-angriber fik på den led sit hattrick - og Skovshoved fik en over nakken.

De har nu en lille uge til at sunde sig, inden HIK kommer på besøg 19. oktober.

For Helsingør er der en dags ekstra hvile, inden de skal i aktion mod Holbæk. Her vil de igen være storfavoritter, og meget skal gå galt, hvis de lyseblå ikke overvintrer på førstepladsen i rækken.

Helsingør topper således 2. division med 29 point efter 12 kampe. Ni af opgørene er endt med sejre, og forspringet til Vanløse på andenpladsen er otte point.

Sarah Mahfoud er fyldt 30 og tager maksimalt fem år mere som bokser, for hun skal også nå det med børn. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Sværger evig troskab

NHL-stjernen Nikolaj Ehlers følger AaB tæt og drømte selv om at blive AaB-spiller. Foto: René Schütze Sport og Spil Kæmpestjerne og AaB-fan: Tjener mere end hele Superliga-truppen

7 kommentarer
Vis kommentarer