Jammerbugt FC tog alle tre point mod VSK Aarhus

Jammerbugt FC forsvarer sin placering i toppen af 2. Division Grp. 1 med en 1–0-sejr over VSK Aarhus

Følg Fodbold
Følg 2. division
Jammerbugt FC vandt i seneste runde over Aarhus Fremad, mens gæsterne fra VSK Aarhus ligeledes kom med en sejr i bagagen over FC Sydvest 05 Tønder - men i dag var det kun Jammerbugt FC, som kunne gå fra banen med tre point efter en smal 1–0-sejr.

Efter 19 minutter noterede Jammerbugt FC sig opgørets enlige scoring, da Nikolaj Lyngoe sendte bolden i nettet.

Den gode form fortsætte dermed for Jammerbugt FC, og de ligger efter deres fjerde sejr i træk på en øjeblikkelig førsteplads. Næste runde venter først på den anden side af den kommende vinterpause i 2. Division Grp. 1, og her venter SfB-Oure FA på udebane. Nederlaget ændrer ikke VSK Aarhus' øjeblikkelige placering i 2. Division Grp. 1, hvor det fortsat ligger på sjettepladsen. Næste mulighed for at få tre point på kontoen er 1. maj, når de på hjemmebane får besøg af Aarhus Fremad.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind