Oprykker fik klø: - Det var dyre lærepenge

Næsby har fået en hård start i 2. division, siden de rykkede op. Trods de var overtal i en halv kamp, formåede holdet end ikke at score. Alligevel sigter klubben højt

Jonas Melchior satser på, at Næsby havner i oprykningsspillet. Foto: Privat
Jonas Melchior satser på, at Næsby havner i oprykningsspillet. Foto: Privat

Selvom om oprykkerne fra Næsby kom vaklende fra start med en 3-0-snitter mod Aarhus Fremad, er klubbens sportschef, Jonas Melchior Hansen, endnu fortrøstningsfuld. 

- Det var dyre lærepenge. Vores hold har spillet 2. division før, så det er ikke uvant for os, men forskellen fra tiden i Danmarksserien er, at her bliver man straffet, når man laver fejl. 

- Både fysikken og tempoet er der blevet skruet op for, siger han til Ekstra Bladet.

Tidligere Superliga-profil og landsholdsspiller vender hjem

Overtal en halv kamp
Hele anden halvleg var fynboerne ellers i overtal, da gæsternes lejesvend fra AGF Søren Gustav Bugge fik sit andet gulekort efter 40 minutters spil. 

- Vi har vel ti hjørnespark, rammer undersiden af overliggeren og har tre afslutninger i det lille felt. Så det er jo ikke, fordi vi ikke kommer frem til noget, siger Jonas Melchior Hansen. 

- Det er mere uheld end manglende kvalitet, at vi ikke får scoret. Om vi så kunne have fået point med, ved jeg ikke.

Dansker afslører kaos i storklub: Nul løn i to måneder

Ændrer ikke noget
Næste prøvelse for Jonas Melchior Hansen og Næsby bliver i Tønder, når der skal krydses klinger med FC Sydvest, der indledte deres sæson med et nederlag til københavnerklubben AB.

- Vi ændrer ikke nogen ting. I forhold til tacklinger og løb skal det gøres 100 procent denne gang. Det er marginaler, der skal til. 

- Det er ikke sådan, at vi går i panik, hvis står med nul point efter to kampe, siger sportschefen, der uddyber, at holdet satser på at lande i oprykningsspillet.

Status quo i Slagelse: Se highlights her

Målfest i Thisted: Se highlights her