Skræk-skade: Se det uhyggelige sammenstød

Da HIK vandt 2-0 over Skovshoved onsdag aften, blev kampen skæmmet af en uhyggelig hovedskade

Se sammenstødet her efter 40 sekunder.

Skovshoveds venstre forsvarsspiller Frederik Kragh måtte onsdag aften bæres fra banen og overnatte på hospitalet, da han fik en alvorlig hovedskade under kampen mod lokalrivalerne fra HIK.

- Der bliver slået en diagonal bold fra HIK, og vores mand kommer først på bolden, hvorefter en modspiller kom ind og header ham i siden af hovedet, fortæller cheftræner i Skovshoved, Claus Holmegaard Larsen.

- Han har fået en kraftig hjernerystelse og er først blev udskrevet fra hospitalet torsdag. Men forhåbentligt får han ingen men, siger træneren.

2. division Forløsning for HIK

Hårdt ramt
Efter at Kragh blev sendt i græsset, var han nede og ligge  i omkring 20 minutter, hvorefter han blev båret væk af sine medspillere og sendt af sted med en ambulance.

- Faktisk er det den tredje hjernerystelse, vi får på en måned, så vi er hårdt ramt. For en amatørklub som os gør det ekstra ondt. Ingen af dem (de ramte spillere, red.) er kommet tilbage endnu. Man skal virkelig tage det her alvorligt, siger cheftræneren.

Kampen endte med en 2-0 sejr til favoritterne fra HIK.

Næste test for Skovshoved er lørdag, hvor de skal krydse klinger med Holbæk på eget græs.

Husk, at du kan se alle 2. divisionskampe LIVE med et login til Ekstra Bladet+.

2. division Avarta tog en pligtsejr

- Realiteten er, at vi har været lidt heldige med at vinde et par kampe, siger chef Thomas Sjørup. Foto: Claus Bonnerup Brabrand Fodbold Overraskende førerhold: - Vi har været heldige

Thisted FC (i blåt) fortsætter samarbejdet med Thisted Forsikring. Foto: Ritzau Scanpix / Claus Bonnerup Thisted FC Favoritter forlænger med hovedsponsor

6 kommentarer
Vis kommentarer