Annonce:
Annonce:

Stort drama ender uafgjort

Thisted fik reddet det ene point, da de spillede 2–2 ude mod VSK Aarhus

Annonce:
Følg Fodbold
Følg 2. division
Den første scoring i kampen faldt til Thisted efter 33 minutter, da Yao Dieudonne sendte bolden i mål.

I de døende sekunder af første halvleg fik VSK Aarhus udlignet, da Jonas Spornberger viste målinstinkt og sendte kampens andet mål i nettet.

VSK Aarhus bragte sig i front i det 71. minut, da Emir Cilas viste sig skarp fra straffesparkspletten og scorede til 2–1.

Martin Soendergaard gik et tidligt i bad i møde, da han efter 73 minutter fik direkte rødt kort. På trods af udsigterne til at skulle spille en mand i undertal resten af kampen, lykkedes det Thisted at få bolden i målet.

Kort før slutfløjt udlignede Thisted til slutresultatet 2–2, og manden bag scoringen var Laurits Bust.

VSK Aarhus ligger efter pointdelingen fortsat på en fjerdeplads i 2. Division Grp. 1. De skal i næste runde forsøge at tage tre point, når Frem venter på udebane på lørdag. Thisted ligger efter pointdelingen fortsat på sjettepladsen i tabellen. De møder i næste runde Middelfart på hjemmebane 1. november.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: