Topholdet Jammerbugt FC levede op til favoritværdigheden mod bundhold

Holstebro Boldklub taber 0–1 til Jammerbugt FC og er fortsat at finde i bunden af tabellen

Følg Fodbold
Følg 2. division
Sidste gang Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub mødte hinanden, endte det med en sejr til Holstebro Boldklub. Det lykkedes dem dog ikke at gentage successen fra forrige opgør i mandag eftermiddags møde.

Den eneste scoring i kampen faldt til Jammerbugt FC efter 70 minutter, da Anders Rosengren Jensen bragte hjemmeholdet foran.

De tre point betyder, at Jammerbugt FC overhaler Thisted i tabellen, og de indtager nu andenpladsen i 2. Division Grp. 1. Der er ikke kamp i næste uger, men efter vinterpausen skal de på besøg hos Dalum IF. Den dårlige stime fortsætter dermedfor Holstebro Boldklub, og de ligger efter kampen på en øjeblikkelig 14. plads. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på søndag, når de i næste runde møder Middelfart på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå - læs mere om robotjournalistik her. Hvis du oplever fejl eller uregelmæssigheder i artiklen, vil vi gerne høre om det på ebwebmaster@eb.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind