Undskylder film: Bed mig i tungen

Ronnie Bendtsen beskyldes for film - nu forklarer klubben, hvorfor han smed sig til jorden: Jeg bed mig i tungen, lyder forklaringen

Quincy Antipas så rødt, da Ronnie Bendtsen bed sig i tungen. (Foto: Polfoto/Jesper Dall)
Quincy Antipas så rødt, da Ronnie Bendtsen bed sig i tungen. (Foto: Polfoto/Jesper Dall)

SønderjyskEs Quincy Antipas blev i går vist ud for en batalje med HB Køges Ronnie Bendtsen.

Som det kan ses på tv-klippet herunder, smed HB Køgespilleren sig til jorden efter Antipas havde skubbet ham i brystet.

I går blev Bendtsen - også her på ekstrabladet.dk - beskyldt for film, og det har fået HB Køge til at udsende en forklaring på, hvorfor spilleren røg i græsset og tog sig til hovedet, som om han var blevet slået.

- Ronnie har dog efterfølgende fortalt, at han - efter at han bliver skubbet - bider sig i tungen og læben, hvilket naturligvis gør ondt, siger sportsdirektør Per Rud i meddelelsen.

Se også: Antipas så rødt: Jeg slog ikke

- Fra HB Køges side af ønsker vi at gøre helt klart, at 'film' og anden usportslig optræden er imod spillets og klubbens etik. På tv-klippet ser det unægtelig ud som om Ronnie tager sig til hovedet efter at være blevet skubbet/puffet i brystet, og det er naturligvis ikke okay, siger sportsdirektøren videre.

Ifølge Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen sagde dommer Michael Svendsen i aftes, at han i sin indberetning vil nævne, at situationen ikke havde udspillet sig, som han i første omgang troede. Den kommentar kom dommeren med efter at have set tv-billederne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere