HB Køge om udvisning: Det er helt okay

Med en mand i undertal i størstedelen af kampen lukkede HB Køge fem mål ind på hjemmebane mod FC København

Det er altid svært at spille mod FC København, og det er endnu sværere, når man i en time er en mand i undertal.

Det måtte Superligaens bundprop fra HB Køge sande i dagens kamp mod de danske mestre. Ved stillingen 1-0 til FCK blev HB Køges Adeola Runsewe udvist efter en batalje med Bryan Oviedo i FCK's straffesparkfelt, og det lukkede kampen for bundholdet.

- Det er selvfølgelig ikke okay, det der sker. Jeg har ikke selv set den på tv, men alle siger, han slår ud efter ham, og må man ikke ifølge fodboldreglerne. Dommeren har ikke gjort noget forkert mod os i dag, siger HB Køges cheftræner Tommy Møller Nielsen.

Skal man kunne true FC København, skal man være fuldtallig, og derfor ødelagde udvisningen HB Køges chancer for point, mener træneren.

- Vi er normalt stærke nok til at rejse os, selvom vi er bagud 0-1, men mod så godt et hold er det et knæk at komme en mand i undertal.

Trods et nederlag på 0-5 kan Tommy Møller Nielsen se gode ting i HB Køge-spillernes indsats, men han vender hele tiden tilbage til udvisningen som afgørende for kampens forløb.

- Jeg kan ikke andet end at være tilfreds med den indstilling, spillerne viser i dag. De forsøger, og de arbejder så hårdt, de kan.

- Nogle gange må man tage hatten af for en modstander, der er bedre end en selv - men vi gjorde det ikke nemmere ved at spille med en mand i undertal, siger Tommy Møller Nielsen.

HB Køge spiller torsdag pokalsemifinale mod AC Horsens.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere