'Nakkeskud' ikke nok til AGF-sejr

Efter syv runder med sølle fire point kom AGF igen på sejrskurs. En scoring med baghovedet bragte dem foran ude mod HB Køge, som fortjent fik udlignet til 1-1 i slutminutterne

Frederik Krabbe jubler her efter sit 'nakkeskud', der bragte AGF foran i første halvleg (Foto: Lars Møller)
Frederik Krabbe jubler her efter sit 'nakkeskud', der bragte AGF foran i første halvleg (Foto: Lars Møller)

'Nakkeskud' er noget man hellere afleverer end modtager.

Sådan var det ogsåp for AGF mod HB Køge i eftermiddag.

Da der var spillet en halv times tid - efter HB Køge i indledningen havde haft de største chancer - fik århusianerne et frispark i venstre side lidt uden for feltet.

Jakob Poulsen sparker bolden godt ind - et af de der livsfarlige frispark med retning mod mål og som bare skal rettes af for at gå ind. Og det er præcist hvad der sker. Frederik Krabbe rører den med nakken og Bjerring i målet har ikke en chance.

Flere mål blev det ikke til før pausen.

Som Jerry Lucena sagde til TV2 Sport, da spillerne fik fra banen til pauseteen:

- Nu skal vi bare score en gang til og få lukket kampen. Men det er en vanskelig og tung bane.

Det var dog ikke et problem for HB Køge, der i starten af anden halvleg spillede sig til flere store chancer. Oprykkerne havde klart fortjent at få scoret i denne periode.

Men det lykkedes ikke for oprykkerne før til allersidst. Efter adskillige chancer lykkedes det dem, efter 89 minutter at få bolden over stregen. Det var uheldige Jens Gjesing, der blev ramt i hovedet og bolden sejlede ind bag holdkammerat Steffen Rasmussen i målet.

Gjesing scorede også i eget net, da AGF i sidste runde spillede 2-2 mod FCM.

Slutresultatet 1-1 sikrede HB Køge et fortjent point.

AGF havde før dagens kamp kun fået fire point i de seneste syv kampe. Med dagens resultat er de på 22 point på sjettepladsen, mens HB Køge med 8 point stadig har langt op til FC Nordsjælland, der med 14 point ligger over stregen.

1 af 2 Sådan kunne HB Køge-målmand Bjerrering se til, at Frederik Bjerre brugte hovedet til at bringe århusianerne foran (Foto: Lars Møller)
2 af 2 Frederik Krabbe jubler her efter sit 'nakkeskud', der bragte AGF foran i første halvleg (Foto: Lars Møller)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere