HB Køge henter Morten Karlsen ind som træner

Det bliver Morten Karlsen, der skal overtage jobbet i HB Køge efter Henrik Lehm

Morten Karlsen blev hurtigt kendt i Superligaen for sin hjelm. Foto: Jens Dresling
Morten Karlsen blev hurtigt kendt i Superligaen for sin hjelm. Foto: Jens Dresling

HB Køge sagde tidligere onsdag farvel til træner Henrik Lehm, der har valgt at stoppe i klubben, og ny mand i spidsen bliver Morten Karlsen, der er hentet i FC Nordsjælland.

Det skriver de to klubber.

Morten Karlsen har selv en lang fortid som Superliga-spiller, hvor han i de senere år af karrieren var nem at kende, fordi han løb rundt med en hjelm. I tiden efter den aktive karriere har han været ungdomstræner i FC Nordsjælland, og nu får han altså muligheden i NordicBet Liga-klubben HB Køge.

<p> <a href="https://ekstrabladet.dk/incoming/article7168582.ece" id="_d088ea2c-ec89-4ef6-a69a-0503da354c59">Morten Karlsen</a></p><p>- Det en naturlig udvikling for mig. Jeg har fået lagt grundstenene til min trænerkarriere her i FC Nordsjælland, og nu er jeg klar til at tage næste step. I forhold til min plan er jobbet som cheftræner i HB Køge helt perfekt, siger Morten Karlsen til <a href="http://fcn.dk/2018/05/morten-karlsen-bliver-ny-cheftraener-i-hb-koege/">FC Nordsjællands hjemmeside</a> og forklarer:</p><p>- Det er en solid og ambitiøs klub, der prioriterer unge spillere, akkurat som man gør her. Jeg er meget glad for min tid i FCN og kan tage en masse erfaring og læring med mig fra alle de dygtige trænere her.</p><p>Morten Karlsen havde også en fortid som spiller i HB Køge, så det er en mand, der kender klubben. Og omvendt.</p><p>- Morten er en topengageret og motiverende træner, der altid bringer energi og vindermentalitet med sig. Han stiller kæmpe store krav til sig selv og sine omgivelser, og har masser af erfaring fra højeste niveau. Lige netop de egenskaber er jeg overbevist om at vi med vores unge og talentfulde trup får stor gavn af, og det er desuden egenskaber som kan være medvirkende til at fastholde og udvikle vores stærke træningsmiljø og -kultur, siger sportsdirektør Per Rud til HB Køgeshjemmeside.</p><p> <a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/randers_fc/travl-sommer-i-vente-superliga-klub-gaar-indkoebs-amok/7168167" id="_d9476fec-42cd-498c-b76a-c91192605d15">Travl sommer i vente: Superliga-klub går indkøbs-amok</a></p><p> <a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_midtjylland/undrede-du-dig-ogsaa-derfor-droppede-van-der-vaart-guldfesten/7166516" id="_f732cb5c-010f-4701-89ec-027f96fd945f">Undrede du dig også? Derfor droppede van der Vaart guldfesten</a></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer