Randers tester landsholdsspillere

FODBOLD: To landsholdsspillere fra Uganda og to brasilianere håber at sikre sig kontrakt med Superliga-aspiranterne

Randers FC har haft stor succes med at satse brasiliansk. Først satte man lid til angriberen Jose Mota, der nu er i Viborg, og lige nu har man stor succes med angriberen Fabio Trindade da Silveira.

Han kan til foråret måske have følgeskab fra hjemlandet, for yderligere to brasilianere kommer nu til prøvetræning i 1. divisionsklubben. Det drejer sig om de to unge midtbanespillere Fabricio Guerra (21) og Lucas Acuino (19). Begge har spillet i 2. division i Brasilienen.

Udover to brasilianere er der også to landsholdsspillere fra Uganda til prøvetræning. Midtbanespilleren Stephen Nsereko kommer fra klubben SC Villa, mens angriberen Martin Ramzy Muwanga kommer fra klubben Police FC. Begge er inde omkring landsholdet og sidstnævnte er ligeledes topscorer i den nationale liga.

Alle fire spilleres ophold er planlagt til at vare ugen ud. Udover at deltage i træningen er det meningen at de skal ses i aktion for holdets reserver mod Esbjergs ditto.

- Man ved aldrig... Det kunne jo være, at én af netop disse fire var en perle. Vi er tvunget til at holde os orienteret. Der er mange, der henvender sig. og ikke alle er lige gode, men det, at disse fire selv betaler for at komme til Randers siger mig, at de virkelig er interesserede. Og måske gode nok. Omkring brasilianerne har vi fået meldingen om, at de er gode nok til at spille i den bedste danske række. Det lyder da umiddelbart spændende, siger Randers FC-direktør Jacob Nielsen til Randers Amtsavis.