Køhlerts knægte

FODBOLD: Brøndbys cheftræner har taget tre unge spillere med i guldkampen mod Lyngby

Brøndbys cheftræner Tom Køhlert glæder sig til i morgen.

- Så skal jeg tilbage og træne klubbens ynglinge.

- Jeg går ud fra, at træningen med Superliga-spillerne i går eftermiddags var min sidste. Jeg glæder mig til, der kommer en ny cheftræner, for jeg har det bedst med klubbens unge talenter, siger Tom Køhlert.

Han er Brøndby-mand med hud og hår, og derfor er han klar til at springe til, hvor klubben har brug for ham, men skal han selv vælge, foretrækker han talenterne frem for stjernerne.

- Hvis en spiller er god nok, er han også gammel nok, og derfor har jeg ingen betænkeligheder ved at tage Allan Olesen, Thomas Kahlenberg, Thomas Hansen og Jonas Kamper med mod Lyngby.

- Allan Olesen blev skiftet ind i pausen mod OB, og han var med fra start mod FCK, hvor Thomas Kahlenberg blev skiftet ind.

Tom Køhlert havde endnu i går ikke lagt sig fast på sin startopstilling, men han lægger ikke skjul på, at Jonas Kamper og Thomas Hansen kan få chancen som udskiftningsspillere.

- Vi får de perfekte rammer med knap 30.000 tilskuere, der vil bære spillerne frem. De har intet at frygte, hvis de sørger for at holde et højt tempo kampen igennem. Chancerne skal nok komme, og jeg håber, at Peter Madsen forstår at udnytte dem, så han kan slutte som Superligaens topscorer, siger Tom Køhlert.

I SKOLE
Thomas Kahlenberg skal i skole i dag, mens Thomas Hansen kan slappe af, efter at han var til eksamen i går.

- Jeg går i 3.g på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg. Jeg går på den fireårige Team Danmark-linje, og jeg vil have min studentereksamen næste år, før jeg begynder på fuld tid i klubben, siger Thomas Hansen.

Thomas Kahlenberg slutter 2.g i næste måned, og derefter stopper han i gymnasiet for at spille på fuld tid.

Han vil tage sin eksamen på HF via enkeltfag - hvis han får tid for fodbold og rejser.

- Det er underligt at spille sammen med Superliga-spillerne. Spillerne har givet mig en god modtagelse, og vi har også det samme mål - nemlig at vinde over Lyngby, siger Thomas Hansen.

Han spillede sammen med Thomas Kahlenberg i Hvidovre, før de tog springet til Brøndby.

- Det gælder om være at koncentreret og heldig, når man får chancen på Superligaholdet. Thomas og jeg bliver for alvor kastet ud i det. Jeg debuterede for over 40.000 tilskuere i Parken i søndags, og i aften kan Thomas debutere for knap 30.000 på Brøndby Stadion.

- Det havde ingen af os drømt om, da vi spillede i Hvidovre, siger Thomas Kahlenberg.