Kan denne mand redde Brøndby?

Simon Makienoks to klassemål i den flotte 0-3 sejr ude mod AGF sikrer ham en plads på rundens hold

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Er du på mobil kan du se rundens hold her.

Jublen fra de omkring 700 medrejsende Brøndbys-fans eksploderede som fyrværkeri ud over NRGi Park, da Simon Makienok flugtede sit første af to mål i kassen i Brøndbys 0-3 sejr over AGF.

End ikke marts-kulden kunne dæmpe den blå-gule elektricitet fra tribunen, og hvis man samtidig kneb øjnene sammen i det tætte snevejr og tittede mod trænerbænken, kunne det lige så godt være Michael Laudrup, der dansede rundt i det tekniske felt. Lige som i de "gode gamle dage".

Nu var det så Auri Skarbalius, der dansede. Den litauske træner fik lige som alle blå-gule hjerter på stadion et skud energi og tiltrængt selvtillid fra Simon Makienok. Det Blonde Fyrtårn bliver afgørende for Brøndbys chancer for at sikre sig endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække. Angriberen er blandt de fem målfarligste angribere i den dårligst placerede klub i rækken.

Bendtners afløser er fundet

I den anden ende af rækken scorer Andreas Cornelius stadig mål for sjov, men udover sine to kasser mod Silkeborg, deltog den unge striker også på imponerende vis i FCK's opspil.

Dét er nye takter, der utvivlsomt vil imponere landstræner Morten Olsen, som ofte har rost Nicklas Bendtner for netop at søge ned i banen og hjælpe sine holdkammerater.

Med sine 16 mål og opadgående formkurve virker Cornelius som den oplagte førsteangriber til den landsholdstrup, Morten Olsen forventes at udtage i dag.

Kan Makienok sikre Brøndbys overlevelse i foråret? Og er der nogle seriøse alternativer til Andreas Cornelius til angriberposten i landsholdet? Deltag i debatten og giv spillerne karakterer, ved at klikke på grafikken i toppen af artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere