Sådan så Wichmanns svindlerrute ud

Den karantæneramte Kristoffer Wichmann brugte ifølge DBU stråmand i matchfixingskandalen. Se ruten her

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

30. august fik fire spillesteder på Frederiksberg og Vesterbro besøg af en eller to kvinder, der tilsammen spillede 36 kuponer på bare 18 minutter.

Dagen efter fulgte yderligere syv besøg hos syv forskellige spillesteder i indre København og Vesterbro. Denne gang hele 60 kuponer på godt to timer.

Læs også:

Kristoffer Wichmann i aktion for FC Vestsjælland. Næste kamp bliver på den anden side af sommerferien. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Dansk fodbold - 4. feb. 2013 - kl. 14:23 DBU: Her er matchfixeren

I alt blev der spillet for 48.000 kroner - dog ingen steder for mere end 4.500 kroner. Til gengæld gav de alle gevinst.

Læs også:

Kristoffer Wichmann er idømt seks måneders karantæne for at have spillet på to pokalkampe i august 2011. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Dansk fodbold - 4. feb. 2013 - kl. 16:00 Erkendte venskab med matchfixeren

Det fik Danske Spil til at sætte odds ned fra 2.20 til 1.70, hvilket ikke stoppede indskuddene. Derfor endte tjenesten med at lukke helt for spillet.

Læs også:

Related content

Det er grundlaget for DBU's straf mandag til fodboldspilleren Kristoffer Wichmann, der angiveligt var bagmanden, der betalte de to kvinder for at indløse gevinstkuponerne.

Læs også:

Se også: Spillerforeningen: Ingen beviser mod Wichmann

De indrømmede i sommer, at det var ham, der havde lovet dem 500 kroner for at indløse kuponerne, der bl.a. indholdt de to pokalkampe Vanløse IF-Hvidovre IF og Ballerup/Skovlund Fodbold-FC Vestsjælland.

Et forhold, Kristoffer Wichmann har afvist. Han har erklæret sig uskyldig i matchfixing og valgt at anke dommen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere